Indvendig kalkning af kirken

Hvis man løfter blikket, mens man sidder inde i vores kirke, må man straks tænke: Hvor dette rum dog trænger til en omgang med en kalkkost!

Menighedsrådets byggeudvalg har planlagt ikke bare kalkning af kirkens indre, men også renovering af varmeanlægget, fornyelse af lyd- og lysforhold og diverse konservatoropgaver som fx istandsættelse af kirkens historiske inventar.

En meget synlige ændring bliver en åbning fra kirken ind til det nuværende kapel, hvor der bliver indrettet et rum til bl.a. dåbsfamilier og børn. En anden væsentlig ændring etableringen af en handicapvenlig indgang gennem tårndøren.

Lige nu ligger projektet til godkendelse hos de kirkelige myndigheder og der går der en rum tid, inden vi kan gå i gang.

Kirken lukkes fra 22. juni 2020, og byggeperioden vil vare ca. 15 måneder. I den periode vil almindelige gudstjenester foregå i Sognegården, men også Kirkehuset og andre af provstiets kirker vil blive taget i brug.

Bit Jensen
Formand for Middelfart kirkes menighedsråd


Snak sammen

Et stort antal frivillige samtalevenner fra Røde Kors vil sidde klar på platformen SnakSammen.dk og være klar til at tage en snak på mobil, tablet eller computer. Snakken kan handle om hvad som helst og indeholde det gode grin og de bekymringer,man har.

Tilbuddet er for alle, og siden er bygget op, så der er så få tekniske forhindringer som muligt.

Alle, der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via www.SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. Begge parter får en sms og en e-mail med et link, når samtalen begynder – og man skal ikke installere besværlige programmer.

Tjenesten er gratis for alle, der har brug for nogen at tale med,DR's online kirke

Her kan du gå i kirke hjemme fra din stue.

Morgenandagt hver morgen
Hver morgen sender DR morgenandagt fra Københavns Domkirke.
Lyt til morgenandagt her...

Søndagsgudstjeneste i radioen
Den vel nok største menighed samles hver søndag foran radioen, når DR’s P1 sender live fra gudstjenesten i Københavns Domkirke kl. 10.00.
Lyt til seneste radiogudstjeneste her...

Gudstjenester på TV og streaming
DR sender hver søndag en ny tv-gudstjeneste. Du kan se alle gudstjenester for 2020 på DR TV.
Se tv-gudstjenester her...