Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

Strib kirkes børnekor
Middelfart kirkes børnekor

FORÅRSKONCERTER MED BØRNEKOR

Koncert i Middelfart Kirke tirsdag d. 19. marts kl. 17.

Koncert i Strib Kirke onsdag d. 20. marts kl. 17.

Fælles koncert med børnekorene fra Strib og Middelfart kirke.

Det er korte koncerter på en halv times tid, og der foregår ikke noget bagefter.

Der er gratis adgang.

Bliv klog på din kirke

Torsdag den 4. april kl. 16.30

Middelfart kirkes Menighedsråd og Middelfart Museumsforening inviterer til fællesmøde i Middelfart Kirke, hvor sognepræst Jens Backer Mogensen vil fortælle om Middelfart Kirkes historie, kirkens indretning og den forestående renovering.
Kirken trænger ganske meget til en indre kalkning og gennem længere tid har Menighedsrådet diskuteret, hvad der samtidig ville være nødvendigt at foretage af indre renovering, og rammerne for projektet er nu ved at være på plads.
Arrangementet slutter med kaffe i Sognegården. Det koster 25 kr. at deltage. Prisen dækker også kaffen. Alle er velkomne.

Bliv klog på din kirke

Torsdag den 4. april kl. 16.30