Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

Dukketeater "Nattergalen"

Lørdag den 2. februar kl. 10.00 i kirken

Det prisvindende dukketeater Svantevit og ”De 4 fire violiner fra Måle” præsenterer et nyt bud på dramatisering for børn af H.C. Andersens eventyr  "Nattergalen".

I forestillingen opleves digteren i form af en storformat-dukke, midt i den skabende proces. Som begivenhederne tager fart, må digteren gribe til figurer og spiller ubesværet både kejser og kavaler. Musikken, der er af Aleksandr Zapolski, er skrevet til eventyret og fortæller eventyrets stemninger og begivenheder, og bliver til en virkningsfuld medfortælling om digterens inspiration.

Forestillingen er primært for børn fra 4-11 år, men alle aldre er velkomne.

Der er gratis adgang.

Morgensang i mørket

Fredag den 1. februar kl. 8.30

I samarbejde med elever og musiklærere fra Vestre Skole holder sognepræst Johanne Langkjær Fårup og organist Johanne Diemer en morgensang, som lys mod mørket.

Alle er velkomne.

Menighedsmøde

Søndag den 3. februar kl. 12.00 i Sognegården

Efter højmessen inviteres alle interesserede til et let traktement i Sognegården og her vil menighedsrådet fortælle om det forgangne år og den forestående indvendige kalkning af kirken.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.