Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

Sogneeftermiddag

Det fynske sindelag oplevet af en vendelbo

Onsdag den 19. juni kl. 15 i Sognegården

Ved biskop emeritus Kresten Drejergaard

Alle ved, at der er forskelle på Sjælland, Fyn og Jylland. De er landsdele, som har hver deres dialekter og temperamenter.
I dette foredrag loddes dybderne i det fynske sindelag, sådan som det er oplevet i løbet af ca. 40 år i et par vestfynske landsogne samt i Fyens Stift som helhed. Foredraget er derfor krydret med en del selvoplevede anekdoter fra det almindelige liv på Fyn.

Gratis adgang. Kaffe og brød 10 kr.

Sommerfest

Vores årlige sommerfest bliver torsdag den 20. juni og vi begynder kl. 17.30 i kirken med en kort gudstjeneste.

Derefter grilller vi på plænen udenfor sognegården og FDF arrangerer lidt underholdning for børnene.
Der vil også være kaffe og kage og vi slutter med en sommersang kl. 20.

Alle er velkomne og sommerfesten er gratis.