Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

MORGENSANG I MØRKET
Fredag den 31. januar kl. 8.30

I samarbejde med elever og musiklærere fra Vestre Skole holder sognepræstJohanne Langkjær Fårup og organist Johanne Diemer en morgensang,som lys mod mørket. Det vil være dejligt, hvis andre skoler også har lyst til at komme og synge med,og alle er velkomne.

Indvendig kalkning af kirken

Hvis man løfter blikket, mens man sidder inde i vores kirke, må man straks tænke: Hvor dette rum dog trænger til en omgang med en kalkkost!

Menighedsrådets byggeudvalg har planlagt ikke bare kalkning af kirkens indre, men også renovering af varmeanlægget, fornyelse af lyd- og lysforhold og diverse konservatoropgaver som fx istandsættelse af kirkens historiske inventar.

En meget synlige ændring bliver en åbning fra kirken ind til det nuværende kapel, hvor der bliver indrettet et rum til bl.a. dåbsfamilier og børn. En anden væsentlig ændring etableringen af en handicapvenlig indgang gennem tårndøren.

Lige nu ligger projektet til godkendelse hos de kirkelige myndigheder og der går der en rum tid, inden vi kan gå i gang.

Kirken lukkes fra 1. juni 2020, og byggeperioden vil vare ca. 15 måneder. I den periode vil almindelige gudstjenester foregå i Sognegården, men også Kirkehuset og andre af provstiets kirker vil blive taget i brug.

Bit Jensen
Formand for Middelfart kirkes menighedsråd