Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

Trekantsområdets Festuge fredag den 31. august

Kl. 9.00 i kirken

Sensommer og salmer

Så skal der synges, så taget letter på kirken! Særligt indbudte er 1., 2. og 3. klasser fra byens skoler, men alle sangglade sjæle er velkomne.

Vi skal synge både nye og gamle danske sensommersange og salmer om æbler der lyser rødt, om skoven der falmer og lysets engel der går med glans. Undervejs fortælles om de forskellige sange og salmers forfattere og betydning.

Medvirkende: ansatte ved Middelfart kirke.

Kl. 16 i Kirkehuset

Arkæologien på og ved kirkepladsen.

Arkæologerne ved Odense Bys Museer har længe været i gang for at sikre vores historie i forbindelse med Klimaby og omlægning af kirkepladsen. Kom og hør de spændende historier.

Kl. 17 i kirken

Rundvisning

Sognepræst Jens Backer Mogensen fortæller om Middelfart Kirke.

Mødested. Våbenhuset

Kl. 18 i Sognegården

Foredrag ved forfatter, journalist og freelance historiker Dorthe Chakravarty

Om Middelfartpigen Jo Jacobsen der blev Carlsbergfrue, forfatter m.m.

Kl. 22 i kirken

Aftenandagt