Ativiteter

Middelfart kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden er information om Mandagscafé, Litteraturkreds, Minikonfirmander og meget mere.

Safari, roadtrip og forjættet land

Onsdag d. 14. november kl. 15.

En rejse i Afrika er en anderledes oplevelse. Storslået natur, rigt dyreliv, børn overalt, smil, møde med mennesker, menneskelig hjertelighed, godhed og varme, men også fattigdom, korruption og overfald.
Jens Backer Mogensen viser billeder og fortæller historier fra en sommer i Tanzania.

Gratis adgang. Kaffe og brød 10,- kr.

Familiegudstjeneste og Fællesspisning

Torsdag den  22. november kl. 17.30-19.00

Middelfart kirke indbyder igen til familiegudstjeneste med fællesspisning.

Konceptet er helt enkelt, at vi begynder i kirken kl. 17.30 med en kort familievenlig gudstjeneste, hvor det nye børnekor medvirker, og derefter går vi i sognegården, hvor der vil være mad og hygge til kl. 19.00.

Af hensyn til mængden af mad er det nødvendigt at tilmelde sig spisningen senest 16. november 2018.

Pris per voksen er 30 kr. og børn (under 15 år) 15,- kr.