Middelfart kirkes børnekor

Børnekoret er i gang, og vi kan sagtens være flere, så hvis du går i 2.-5. klasse og har lyst til at synge, så bare mød op i kirkehuset (det gule hus) tirsdag kl. 15.30. Vi øver hver tirsdag hele efteråret, undtagen i efterårsferien.

Børnekor

Går du i 2-5.kl og har du lyst til at synge i kor i kirken?

Koret øver tirsdage fra 15.30-16.30 i kirkens lokaler og medvirker ved kirkens familiegudstjenester.

Korets leder er Caspar Præstegaard som er uddannet violinist og musikpædagog fra konservatoriet i Odense. Han har en fortid som drengekorsanger og er nu kirkesanger i Højby Kirke, hvor han jævnligt optræder sammen med kirkens børnekor. Caspar har siden begyndelsen af 2017 været korleder for Odense Teaterkor og Caramba Koret i Middelfart.

Vil du være med så kontakt dirigent Caspar Præstegaard (jazzgarn@gmail.com) for nærmere oplysninger.

Kom og vær med - det er SJOVT!