Forårskoncert med børnekorene fra Strib og Middelfart

Koncert i Middelfart Kirke tirsdag d. 19. marts kl. 17.

Koncert i Strib Kirke onsdag d. 20. marts kl. 17.

Det er korte koncerter på en halv times tid, og der foregår ikke noget bagefter.

Der er gratis adgang.

Middelfart kirkes børnekor

Strib kirkes børnekor

Børnekor

Går du i 2-5.kl og har du lyst til at synge i kor i kirken?

Efter sommerferien starter et spritnyt børnekor op, nemlig Middelfart kirkes børnekor.

Koret øver tirsdage fra 15.30-16.30 i kirkens lokaler og vil medvirke ved kirkens familiegudstjenester. Vi begynder tirsdag den 4. september.

Korets leder er Caspar Præstegaard som er uddannet violinist og musikpædagog fra konservatoriet i Odense. Han har en fortid som drengekorsanger og er nu kirkesanger i Højby Kirke, hvor han jævnligt optræder sammen med kirkens børnekor. Caspar har siden begyndelsen af 2017 været korleder for Odense Teaterkor og Caramba Koret i Middelfart.

Vil du være med så kontakt dirigent Caspar Præstegaard (jazzgarn@gmail.com) for nærmere oplysninger.

Kom og vær med - det bliver SJOVT!