Sæson 2018-19, "TRO – Skam, helbredelse og tre koner", har endnu to arrangementer tilbage:

23. februar er "Tro og helbredelse" titlen på professor Niels Christian Hvidts foredrag om, hvordan man kan finde en mening med livet, når tilværelsen udfordrer os. Det foregår i Middelfart Sognegård kl. 9.00-12.00.

23. marts er der teaterforestilling i Husby Kirke. Forestillingen hedder "Grundtvig og kvinderne" (det er her, de tre koner kommer ind i billedet), og det er fortællere og musikere med rødder i Vestjyllands Højskole, der performer. Inden forestillingen serveres kaffe i Husby Forsamlingshus. Arrangementet foregår kl. 9.00-12.00.

Tilmelding og nærmere oplysninger kan findes på kirkehøjskolens hjemmeside, www.kirkehojskole.dk, eller i kirkehøjskolens folder, som kan findes i kirkens våbenhus, i Sognegården eller på biblioteket.