Litteraturkreds Efterår 2019

Vi starter sæsonen 17. september med en lille perle, nemlig islandske Auður Ava Ólafsdóttirs ’Stiklingen’. Bogen har egentlig en enkel handling – men i denne ligger der en masse symbolik og stof til eftertanke.

Den næste bog hedder ’Kystsanatoriet’ og er skrevet af Elisabeth Flensted-Jensen. Som der står i en omtale: I ganske korte, smukt sansede og præcise afsnit fortæller bogen om en piges opvækst i Danmark i en kristen sekt i 1950’erne og 1960’erne. Vi skal snakke om bogen 8. oktober.

29. oktober skal vi læse om en jesuitterpræst, der i 1914 begiver sig ud på en strabadserende sejlads i selskab med tre aber. Det lykkes dem at krydse Atlanten fra Congo i Afrika til Brasilien i Sydamerika med et pitstop på øen Sankt Helena! Bogen hedder ’Dræsinen’ og er skrevet af svenske Carl-Henning Wijkmark.

Der bliver ingen filmaften i efterårets sæson.

Alle møder finder sted kl. 19 - ca. 21 i Sognegården, og alle er velkomne – også selv om man kun kan deltage i et enkelt arrangement.

Den første bog kan hentes på kordegnekontoret i Sognegården fra 27. august kl. 9-16. De øvrige udleveres, når vi mødes, eller kan efterfølgende afhentes i Sognegården.

 

 

Tidligere titler i Litteraturkredsen