Litteraturkreds Forår 2019

I denne sæson læser vi igen både ældre og nyere litteratur.

Den første bog er: 'Læseren i morgentoget' af franske Jean-Paul Didierlaurent. Bogen handler om bogelskeren Guylain Vignolles, en stille eksistens, der lever af det, han hader mest af alt at gøre, nemlig at makulere bøger. Og hvordan han forholder sig til dette paradoks, bliver vi meget klogere på i løbet af bogen …

Vi skal læse om læseren tirsdag den 5. februar kl. 19.00-21.00.

 

Tirsdag den 26. februar skal vi læse en bog, som udkom i 1965, nemlig ’Stoner’ af amerikaneren John Williams. Om bogens handling kan siges, at den drejer sig om et almindeligt liv, beskrevet i en ualmindelig god bog, der nærmest har fået status som en klassiker, alle bør læse.

 

Den sidste bog er sikkert allerede læst af mange. Det er Betty Smiths: 'Der vokser et træ i Brooklyn'. I bogen følger vi pigen Francie under hendes opvækst, vi hører om, hvor fattig familien er og om hvilke strabadser, de må gennemgå for at få penge til dagen og vejen.

Det er en spændende og rørende bog, som vi skal snakke om tirsdag den 19. marts.

Og så kunne det jo være, at vi skulle se filmen om Francie og træet i Brooklyn tirsdag den 9.april!

Alle møder finder sted kl. 19 - ca. 21 i Sognegården, og alle er velkomne – også selv om man kun kan deltage i et enkelt arrangement.

Den første bog kan hentes på kordegnekontoret i Sognegården fra 15. januar 2019 kl. 9-16. De øvrige udleveres, når vi mødes, eller kan efterfølgende afhentes i Sognegården.

Bit Jensen

Tidligere titler i Litteraturkredsen