Minikonfirmander Forår 2018

Kære nye minikonfirmand!

Nu kommer jeg snart med med en invitation!

3. b fra Lillebæltskolen, Vestre skole samt 3.b og 3.c fra Østre skole begynder til minikonfirmand i uge 10 tirsdag eller torsdag

Minikonfirmanderne holder minikonfirmandgudstjeneste torsdag 12. april kl. 19 til ca 20 i kirken for familie og venner. Alle er velkomne! NB jeg vil gerne låne børnene fra kl. 18 allerede.

Der er afslutningsgudstjeneste for alle minikonfirmander med familier lørdag 2. juni kl. 10 med efterfølgende afslutning i sognegården. Generalprøve fra kl. 9.15.Vi er færdige omkring kl. 12.

Spørgsmål til Tina Damgaard Larsen, mail: kiku@middelfartkirke.dk, tlf 61287607

Tilmelding minikonfirmand Forår 2018

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b og 3.c klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.