Minikonfirmander Forår 2018

3. b fra Lillebæltskolen, Vestre skole samt 3.b og 3.c fra Østre skole er i gang tirsdag eller torsdag

Minikonfirmanderne holder minikonfirmandgudstjeneste torsdag 12. april kl. 19 til ca 20 i kirken for familie og venner. Alle er velkomne!  - NB jeg vil gerne låne børnene fra kl. 18 allerede.

Der er afslutningsgudstjeneste for torsdagsholdet med familier lørdag 26. maj kl. 10  og for tirsdagsholdet med familier lørdag 2. juni kl. 10  begge med efterfølgende kaffe/te/saft, børnene får deres mapper og vi siger på gensyn. Generalprøve kl. 9.15. Vi er færdige senest kl. 12.

Spørgsmål til Tina Damgaard Larsen, mail: kiku@middelfartkirke.dk, tlf 61287607

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b og 3.c klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.