Minikonfirmander Forår 2019

Nu varer det ikke længe før jeg kommer forbi med invitationerne til minikonfirmand-forløb til 3. B på Østre Skole og Lillebæltskolen.

3.B fra Østre Skole begynder tirsdag den 26. februar og 3. B. fra Lillebæltskolen torsdag den 28. februar - hver gang fra kl. 14.10 til 15.20. Begge klasser bliver hentet på deres respektive skolen kl. 14 - og kørt tilbage efterfølgende.

Tirsdag den 2. april har vi en aftengudstjeneste kl. 19 (jeg vil gerne låne børnene kl. 18) og vi afslutter med en gudstjeneste lørdag den 25. maj kl. 10 - og jeg vil gerne låne børnene fra kl. 9:15.

Der bliver tilmelding her på siden eller på mail til mig (kiku@middelfartkirke.dk).

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.