Minikonfirmander Efterår 2019

I august måned kommer jeg forbi med invitationerne til minikonfirmand-forløb i efteråret.

3.A fra Østre Skole og Vestre Skole begynder tirsdag den 10. september, 3. A. fra Lillebæltskolen onsdag den 11. september og 3. klasserne fra Middelfart Friskole og Fænøsund Friskole torsdag den 12. september - hver gang fra kl. 14.10 til 15.20.

Torsdag den 24. oktober har vi en aftengudstjeneste kl. 19 (jeg vil gerne låne børnene kl. 18) og vi afslutter med en gudstjeneste lørdag den 30. november kl. 10 - og jeg vil gerne låne børnene fra kl. 9:15.

Der kan tilmeldes fra medio august her på siden eller via mail til mig. Al information står også i invitationerne, men I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål (tlf. 61287607).

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.