Minikonfirmander 2018

Forårsholdene afsluttede ved 2 fine gudstjenester og efter sommerferien kommer jeg rund med invitationer til efterårsholdene, som er 3a fra Østre Skole, Vestre Skole og Lillebæltskolen samt 3. kl. fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Vi begynder i uge 36.

Spørgsmål til Tina Damgaard Larsen, mail: kiku@middelfartkirke.dk, tlf 61287607

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b og 3.c klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.