Efterårsholdene blev afsluttet med en festlig gudstjeneste, hvor børnene deltog aktivt og engageret.

Efter vinterferien går forårsholdene i gang, 3. b. fra Lillebæltskolen om tirsdagen og fra Østre og Vestre Skole om torsdagen.

Glædelig jul og godt nytår til alle.

Tina

Foto: Ard Jongsma

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kristendommen, kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker tro, nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.