Julekort fra Minikonfirmanderne

Mens vi gjorde klar til gudstjeneste, fik vi lige tid til en tur i peberkage byen.

Vi havde en forrygende afslutningsgudstjeneste, hvor de dygtige minikonfirmander både bad ind- og udgangsbøn, sagde trosbekendelse og sang deres egen sang om taknemmelighed.

Tak for lån af nogle fantastiske børn!

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b og 3.c klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.