Minikonfirmander Efterår 2018

Da minikonfirmanderne er hos mig kl. 14.10 og mange skal videre til fodbold o lign. har jeg aftalt med taxabussen at de fremover henter eleverne kl. 15:20. Det vil sige at eleverne fra Vestre skole også har fri  5 minutter tidligere.

Spørgsmål til Tina Damgaard Larsen, mail: kiku@middelfartkirke.dk, tlf 61287607

Tilmelding Efterår 2018

Kontakt mig venligst på mail eller tlf.

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b og 3.c klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.