Minikonfirmander Forår 2019

Vi havde en forrygende festlig aftengudstjeneste med livlige entusiastiske børn.

Vi holder påskeferie i uge 17

Vi afslutter hele forløbet med en gudstjeneste lørdag den 25. maj kl. 10 - og der vil jeg gerne låne børnene fra kl. 9:15. Efter gudstjenesten er der kaffe i Sognegården, hvor børnene får deres mapper. Arrangementet slutter ca 11.30.

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker om nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.