Minikonfirmander Efterår 2019

Vi er i gang og børnene er meeeeget søde! Vi har snakket Skabelsen, bladret i salmebøger og været rundt i de forskellige dele af kirken.

Torsdag den 24. oktober har vi en aftengudstjeneste kl. 19 (jeg vil gerne låne børnene kl. 18) og vi afslutter med en gudstjeneste lørdag den 30. november kl. 10 - og jeg vil gerne låne børnene fra kl. 9:15.

I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål (mail kiku@middelfartkirke.dk tlf. 61287607).

3.A. fra Vestre Skole og 3.B fra Østre Skole og Lillebæltskolen bliver inviteret efter vinterferien.

Foto: Ard Jongsma

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kristendommen, kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker tro, nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.