Efterår 2020 og afslutning

Vi er næsten færdige med 3 entusiastiske efterårshold fra Fænøsund Friskole, Middelfart Friskole og Lillebæltskolen.

Afslutningen bliver lørdag den 28. november i Sognegården som følger:

Kl.  9.00-9.30 Fænøsund Friskole
Kl. 10.00-10.30 Lillebæltskolen
Kl. 11.00-11.30 Middelfart Friskole

Det bliver med en lille andagt med sognepræst Johanne Langkjær Fårup og så får børnene overrakt deres mapper. Hvert barn må medbringe 2 gæster -  vi må desværre ikke synge, men Niels-Anker spiller lidt musik for os.

Efter vinterferien 2021 inviteres 3.B fra Lillebæltskolen samt 3. klasserne fra Østre og Vestre Skole.

Børnene bad mig lægge opskriften på hjemmesiden - god fornøjelse. Husk vægten - altså til at veje dejen på :-)

120 gr sukker
140 gr brun farin
140 gr. blødt smør
1 tsk salt
1 æg
240 gr mel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk vanille
50 gr havregryn
50 gr chokolade eller andet godt.

Smør og sukker røres og derefter æg - og så salt. Det tørre blandes og røres i.

Dejen skal hvile koldt mindst 1 time - gerne til næste dag.

Formes til kugler a 50 gr og bages 14 minutter ved 175 grader (alm ovn) - max 6 kugler på pladen af gangen - med mindre I har en KÆMPE ovn ;-)

Kuglerne kan også fryses til senere brug.

Foto: Ard Jongsma

Jeg hedder Tina og jeg står for minikonfirmandundervisningen i Middelfart kirke i samarbejde med præsterne, organisterne og kirketjenerne.

Vores mål er at minikonfirmanderne skal lære kristendommen, kirken og dens traditioner at kende. Vi snakker tro, nadver, dåb, konfirmation og begravelse. Vi besøger organisten og går på opdagelse i kirken og jeg fortæller nogle historier fra bibelen, vi tegner og vi synger salmer.

I forløbet er der indlagt en aftengudstjeneste hvor familie og venner er velkomne og vi afslutter en lørdag formiddag med familiegudstjeneste og efterfølgende saft og kaffe i sognegården.

Alle børn fra 3. klassetrin er velkomne.

Hvert efterår inviteres 3.a klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole samt 3. klasserne fra Fænøsund Friskole og Middelfart Friskole.

Hvert forår inviteres 3.b klasserne fra Lillebæltskolen, Vestre Skole og Østre Skole.