Koncert med Haderslev Domkirkes Pigekor

Onsdag d. 11. april kl. 19

Haderslev Domkirkes Pigekor består af 46 korsangere i alderen 12-20 år og er under ledelse af Thomas Berg-Juul. Med sig har de også akkompagnatør og organist Kristian Lumholdt der vil sørge for både orgelmusik og fællessalmer.

Pigekoret må siges at være et af landets førende. De har et højt og internationalt aktivitetsniveau med 20-25 koncerter om året, og deres besøg i Middelfart er en slags opvarmning til deres turne i Paris i foråret. Der ud over har de indspillet indtil flere CD´er i de sidste 3 år.

Programmet bliver en blanding af Bojesen, Faber, Chilcott og andet godt for øregangene.

Som en ekstra bonus får Middelfart kirkes eget pigekor lov til at synge med på et par af satserne - hvilket bliver en stor oplevelse for pigerne!

Johanne Diemer

Middelfart kirkes Pigekor

Pigerne synger hver torsdag fre 15.45-17.15 og ledes af organist Johanne Riis Diemer.

De synger også om søndagen til gudstjenester og ind imellem til koncerter både i Middelfart kirke og Kauslunde kirke.

Opsyngningen om søndagen samt lønadministration står Niels Anker Weldingh for.

Ønsker du yderligere oplysninger, eller har spørgsmål til koret, så kontakt Johanne Riis Diemer på tlf 22111865 eller mail johannediemer@yahoo.dk