Sogneudflugt 2018

Onsdag den 29. august

I år går Sogneudflugten først til Kongernes Jelling. Vi begynder med en fortælling i foredragssalen og derefter er der frit spil til at undersøge museet, runesten og kirke, inden vi skal have kaffe og kage på Jelling Kro.

Derefter skal vi i busserne og til Olsens Paradis ved Bramming, som er en noget anderledes have.

Jelling
Olsens Paradis
Folding kirke
KongeÅkroen

Vi holder andagt i Folding Kirke og slutter dagen med en 2-retters middag på KongeÅkroen.

Vi skal afsted fra Havnegade nedenfor kirken kl. 11.30 og er hjemme igen samme sted ca. kl. 20.30

Pris per person 250,- kr, som tilskud til entré, kaffebord og middag - drikkevarer til middagen afregnes individuelt.

Vi sælger billetterne mandag den 7. juni kl. 9 i Sognegården. Der kan maximalt købes 2 billetter per person.