Sogneudflugt 2019

Onsdag den 28. august

I år går Sogneudflugten til godset Gammel Estrup, der også huser Det Grønne Museum.

Vi tager afsted fra Havnegade nedenfor kirken kl. 11.00 og regner med at være hjemme igen samme sted ca. kl. 20.40.

Vi begynder med en 10 minutters introduktion til Det Grønne Museum og derefter er det frit hvad man helst vil se.
Der er kaffe og kage i Den Gamle Stald kl. 14 og kl. 14.50 er der 10 minutters introduktion til hovedbygningen og derefter tid til at gå rundt på egen hånd.

Kl. 16. skal vi i busserne og til Thyregod Kirke hvor Gitte Lorentzen vil fortælle om kirken og vi holder vores aftenandagt.

Vi slutter dagen med en 2-retters middag på Skovdal Kro ved Jelling.

Pris per person 250,- kr, som tilskud til entré, kaffebord og middag - drikkevarer til middagen afregnes individuelt.

Vi sælger billetterne onsdag den 29. maj kl. 9 i Sognegården. Der kan maximalt købes 2 billetter per person.