Konfirmation

Som optakt til Konfirmation i Middelfart Kirke inviteres alle kommende konfirmander og deres forældre til gudstjeneste efterfulgt af informationsmøde med de respektive præster i august.

Undervisningen begynder med en konfirmandvandring, som er en hel dag med andagt, undervisning, en tur rundt om Hindsgavl, film og pizza. Vi sørger for al forplejning, så gode sko, godt humør og evt. regntøj er alt hvad der skal medbringes.

Efterfølgende begynder undervisningen for Fænøsund Friskole og Lillebæltskolen, mens Vestre Skole, Østre Skole, Middelfart Friskole og Skrillinge Skolen begynder efter efterårsferien.

I januar er der et konfirmandtræf for Fyns Stift, som vi deltager i. som en del af undervisningen. Vi lejer busser til formålet og sørger også for lidt forplejning undervejs.

Når den store dag nærmer sig, informerer præsterne individuelt om praktiske detaljer.

Marie Krejberg

Sognepræst Marie Krejberg underviser og konfirmerer elever fra Vestre Skole.

Du kan læse den seneste information om de sidste praktiske detaljer her.

Johanne Langkjær Fårup

Sognepræst Johanne Langkjær Fårup underviser og konfirmerer elever fra Vestre Skole og Skrillinge Skolen.

Du kan læse den seneste information fra Johanne her.

Der er informationsmøde for forældre og elever fra Vestre Skole torsdag den 1. marts som begynder med en gudstjeneste i kirken kl. 19  og for forældre og elever fra Skrillingeskolen tirsdag den 27. februar kl. 19 i kirkehuset.

Jens Backer Mogensen

Sognepræst Jens Backer Mogensen underviser og konfirmerer elever fra Lillebæltskolen og Fænøsund Friskole.

Læs seneste information her.

Der er informationsmøde for kommende konfirmander og deres forældre torsdag den 8. marts og vi begynder med en kort gudstjeneste kl. 19.

Peter Lind

Provst Peter Lind underviser og konfirmerer elever fra Middelfart Friskole.

Læs seneste information her.

Informationsmøde for kommende konfirmander og deres forældre onsdag den 7. marts kl. 17-18. i kirken.

Jes Rønn Hansen

Sognepræst Jes Rønn Hansen underviser og konfirmerer elever fra Dråben.

Konfirmation 2018

Skrillingeskolen

lørdag den 28. april

kl. 10.00