Konfirmation

Som optakt til Konfirmation i Middelfart Kirke inviteres alle kommende konfirmander og deres forældre til gudstjeneste efterfulgt af informationsmøde med de respektive præster i august.

Undervisningen begynder med en konfirmandvandring, som er en hel dag med andagt, undervisning, en tur rundt om Hindsgavl, film og pizza. Vi sørger for al forplejning, så gode sko, godt humør og evt. regntøj er alt hvad der skal medbringes.

Efterfølgende begynder undervisningen for Fænøsund Friskole og Lillebæltskolen, mens Vestre Skole, Østre Skole, Middelfart Friskole og Skrillinge Skolen begynder efter efterårsferien.

I januar er der et konfirmandtræf for Fyns Stift, som vi deltager i. som en del af undervisningen. Vi lejer busser til formålet og sørger også for lidt forplejning undervejs.

Når den store dag nærmer sig, informerer præsterne individuelt om praktiske detaljer.

Marie Krejberg

Sognepræst Marie Krejberg underviser og konfirmerer elever fra Vestre Skole.

Der er introduktionsgudstjeneste for kommende konfirmander og deres forældre fra Østre Skole søndag den 9. september kl. 10.30 i kirken.

Johanne Langkjær Fårup

Sognepræst Johanne Langkjær Fårup underviser og konfirmerer elever fra Vestre Skole og Skrillinge Skolen.

Der er introduktionsgudstjeneste for kommende konfirmander og deres forældre fra Vestre Skole søndag den 26. august kl. 10.30 i kirken.

Jens Backer Mogensen

Sognepræst Jens Backer Mogensen underviser og konfirmerer elever fra Lillebæltskolen og Fænøsund Friskole.

Der er introduktionsgudstjeneste for kommende konfirmander og deres forældre fra Lillebæltskolen og Fænøsund Friskole søndag den 26. august kl. 10.30 i kirken.

Peter Lind

Provst Peter Lind underviser og konfirmerer elever fra Middelfart Friskole.

Der er introduktionsgudstjeneste for kommende konfirmander og deres forældre fra Middelfart Friskole søndag den 9. september kl. 10.30 i kirken.

Jes Rønn Hansen

Sognepræst Jes Rønn Hansen underviser og konfirmerer elever fra Dråben.

Konfirmation 2019

Vestre Skole

lørdag den 27. april

Østre Skole