Konfirmation

Som optakt til Konfirmation i Middelfart Kirke inviteres alle kommende konfirmander og deres forældre til gudstjeneste efterfulgt af informationsmøde med de respektive præster i august.

Undervisningen begynder med en konfirmandvandring, som er en hel dag med andagt, undervisning, en tur rundt om Hindsgavl, film og pizza. Vi sørger for al forplejning, så gode sko, godt humør og evt. regntøj er alt hvad der skal medbringes.

Konfirmation 2019

Vestre Skole

Kl. 11.00 og kl. 12.30

Østre Skole

Lørdag den 4. maj

Kl. 9.30 A.klassen og Nr. Aaby

Middelfart Friskole

Kl. 9.30

Lillebæltskolen

Kl. 9.30 A.klassen

Fænøsund Friskole

Kl. 12.30

Skrillingeskolen

Lørdag den 18. maj

KL. 10.00

Klik her for fremtidige konfirmationsdatoer

Efterfølgende begynder undervisningen for Lillebæltskolen, mens Vestre Skole, Østre Skole,  Fænøsund Friskole, Middelfart Friskole og Skrillinge Skolen begynder efter efterårsferien.

Den 30. januar 2019 er der et konfirmandtræf for Fyns Stift hvor vi deltager, som en del af undervisningen. Vi lejer busser til formålet og sørger også for lidt forplejning undervejs.

Når den store dag nærmer sig, informerer præsterne individuelt om praktiske detaljer.

Nødhjælpskaravanen

Som en del af Folkekirkens Nødhjælps #TagDel-projekt kommer Nødhjælpskaravanen på besøg hos de kommende konfirmander i Middelfart kirke tirsdag den 5. marts.

Karavanen er workshops tilrettelagt af unge volontører, der alle har boet med nogle af verdens fattigste mennesker. Målet er at give deltagerne indsigt i unges vilkår i verdens fattigste lande gennem leg og personlige fortællinger.
Samtidig lærer de unge, at nødhjælp nytter og de motiveres til selv at prøve at gøre en forskel.

Marie Krejberg

Sognepræst Marie Krejberg underviser og konfirmerer elever fra Østre Skole.

Der er introduktionsgudstjeneste for kommende konfirmander og deres forældre fra Østre Skole søndag den 9. september kl. 10.30 i kirken.

Information om konfirmandstart her.

Tirsdagsjulebrev her og torsdag her-

Johanne Langkjær Fårup

Sognepræst Johanne Langkjær Fårup underviser og konfirmerer elever fra Vestre Skole og Skrillinge Skolen.

Se nytårshilsen fra Johanne her.

Jens Backer Mogensen

Sognepræst Jens Backer Mogensen underviser og konfirmerer elever fra Lillebæltskolen og Fænøsund Friskole.

Se seneste information her.

Peter Lind

Provst Peter Lind underviser og konfirmerer elever fra Middelfart Friskole.

En julehilsen med en masse praktiske oplysninger fra Peter Lind til konfirmanderne og deres forældre - brevet hentes her.

Jes Rønn Hansen

Sognepræst Jes Rønn Hansen underviser og konfirmerer elever fra Dråben.

Konfirmation 2019

Vestre Skole